• Cosul tau   0 0,00 RON

    Nu aveti produse in cos

    Subtotal: 0,00 RON

Livrarea si plata produselor

Livrarea produselor

Dupa plasarea comenzii dvs. pe site-ul www.merx.ro, veti fi contactat la adresa de mail indicata (sau la numarul de telefon declarat), pentru a confirma  comanda. In acest moment veti fi informat de termenul de livarare estimat. Puteti solicita orice alte detalii membrilor echipei merx.ro care vor intra in contact cu dumneavoastra.

 

Taxele de transport - pentru livrarea catre dumneavoastra - sunt indicate in formularul electronic de “cos de cumparaturi” si deasemeni in mailul de confirmare al comenzii plasate.

 

Termene de livrare

Livrarea produselor se face in functie de termenul de livrare specificat in detaliile fiecarui produs, confimat ulterior cu unul din consultantii nostri. Cand termenele de livrare sunt diferite intr-o comanda cu mai multe produse, atunci se va stabili de comun acord cu dumneavoastra cand si cum se va efectua livrarea comenzii.

 

Deschiderea coletului la livrare

La primirea coletului, aveti posibilitatea ca - in prezenta curierului - sa verificati continutul pachetului. Acesta trebuie sa corespunda comenzii efectuate, dumneavoastra avand dreptul de a refuza livrareain masura in care exista neconformitati.

 

Plata produselor se poate face in avans sau la livrarea produselor. merx.ro isi rezerva dreptul ca, in anumite situatii, sa solicite achitarea produselor in avans.

  • Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul companiei noastre, iar dovada platii trebuie trimisa la merx.ro la adresa de e-mail contact@merx.ro
  • Plata la livrare este cea mai sigura dovada ca avem deplina incredere in dumneavoastra! Platiti doar dupa ce coletul continand produsele dorite a fost livrat, direct curierului care va va completa un document care atesta plata.

 

30 de zile drept de retur :

V-ati razgandit …nici o problema ! La merx.ro aveti la dispozitie de doua ori mai mult decat termenul legal ! Aveti 30 de zile sa va hotarati daca pastrati sau nu cele cumparate.

Returul produselor se poate efectua in maxim 30 zile calendaristice de la primire, daca se indeplinesc urmatoarele conditii:

- ambalajul nu este deteriorat.

- produsul se afla in conditii optime de aspect/integritate fizica/functionare si nu este in nici un fel deteriorat.

- produsul achizitionat nu este inlocuit cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit. In cazul in care aceste conditii nu sunt respectate compania poate refuza returul.

Returnarea este gratuita :

Apelati la acelasi curier pentru retur si nu uitati sa mentionati « plata la destinatie »!

 

Doar produse originale :

Furnizorii nostri sunt in mare majoritate producatori sau distribuitorii directi ai producatorilor. Garantam 100% pentru  autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite. Tot ceea ce va oferim pe merx.ro este original 100%!