• Cosul tau   0 0,00 RON

    Nu aveti produse in cos

    Subtotal: 0,00 RON

Despre noi

Misiunea noastra

Este important pentru noi, merx.ro,  ca publicul nostru sa poata alege informat, si sa isi poată derula tranzactiile online in siguranta, pentru el insusi sau pentru bucuria de a darui cuiva drag un accesoriu deosebit.

Pentru acest lucru, ne-am pregatit sa fim mai mult decat un simplu “boutique” virtual cu articole diverse…

 

Esti tu, cu personalitatea, atitutinea si valorile tale.

Suntem merx.ro, un loc de unde poti alege ce anume ti se potriveste mai bine, fie ca este vorba de un accesoriu pentru tine sau pentru casa ta.

 

Noi suntem merx.ro. Tu: accesorizeza-te!

Viziunea merx.ro

merx.ro isi propune a  deveni “una din principalele alegeri ale clientilor romani pentru  accesorii personale sau pentru decorarea casei lor, oferindu acestora, sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie”.

Valorile noastre

Atentia  pentru  client - cautarea celor  mai bune  solutii  pentru nevoile clientilor  nostri. Oferirea unei consilieri de calitate, oricărui client care doreste sa beneficieze de produsele si de promotiile noastre.

Transparenta - toate informatiile de pret afisate, releva costul celor oferite. Cheltuielile de transport si toate eventualele taxe percepute sunt evidentiate clar si fara echivoc, in derularea procesului de achizitie.

Eficienta - Promovarea  unei  atitudini  corecte  fată de  clienţii merx.ro - acestora fiindu-le oferite informatii  relevante care sa ajute in luarea deciziilor, respectindu-se fiecaruia timpul si preferintele personale.

Profesionalism - o atitudine  responsabila si eficienta, construita pe  dezideratul increderii fata de toti clientii si colaboratorii nostri.